Spring naar inhoud

Festival Rolling Diner

Op Zaterdag 3 november 2018 vindt de 10e editie van het Samen op Koers event plaats in Hilvarenbeek. Dit jaar organiseren we een bijzonder "Rolling Diner" met aansluitend een muzikale avond in de Gouden Carolus.

Rolling Diner:

Op zaterdag 3 november 2018 kan iedereen kennismaken met het 1e Rolling Diner event in Hilvarenbeek. Als gast hoeft u slechts in te stappen om een gezellige tour te maken door de omgeving. Tijdens deze tour krijgt u diverse verrassende gerechten voorgezet, met regelmatig een stop met live muziek.

Voor een all-in prijs worden de gasten vervoerd tussen alle bestemming om te genieten van eten, drinken en muziek. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting SOK en het ondersteunen van het sociaal diner van Ongewoon Gewoon. Kortom, met uw diner geeft u een ander in Hilvarenbeek ook kans op een gezellig diner bij Ongewoon Gewoon.

Het Rolling Diner begint om 17:00 uur in de Gouden Carolus te Hilvarenbeek. Omstreeks 21:30 uur bent u weer terug op deze startlocatie en kunt u genieten van het S.O.K. Muziek met optredens van de Hilvarenbeekse bands BEGZ en Wasco.

Voor slechts €.30,00 p.p. kunt u deelnemen aan de Rolling Diner (incl. 3 drankjes). Schrijf u wel snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven doet u eenvoudig via deze pagina,.

Muzikale avond:

Aansluitend op het Rolling Diner is er een gezellige avond in de Gouden Carolus met diverse muzikale gasten. Dit programma zal omstreeks 21:00 uur beginnen. In de loop van het jaar zal het definitieve programma worden bekend gemaakt. De toegang tot de muzikale avond is gratis.

 

In 2017 traden voor u op tijdens het S.O.K. Festival:

DanCe Skillz, jongensgroep.

Dansgroep 5.0.7. (Dance Skillz, dames)

Wasko & Friends.

 

 

Schrijf u nu in voor het Rolling Diner.

klik hier voor meer informatie.