Spring naar inhoud

S.O.K. Onbeperkt Theater

Op zondag 26 mei 2019 voert Onbeperkt Theater onder regie van Rien van Oord het toneelstuk Sneeuwwatje en de 5 erge op in de Gouden Carolus te Hilvarenbeek.

Sneeuwwatje en de 5 Erge

Sneeuwwatje? Moet dat niet Sneeuwwitje zijn? En waren er niet 7 Dwergen? Nee hoor, want dit sprookje gaat net even anders.

Sneeuwwatje en de 5 Erge speelt zich af in Iegatsie, Het land waar niks mooi mag zijn. Dat is Sneeuwwatje ook niet. Haar boze, lelijke stiefmoeder Griezelle doet er dan ook alles aan om daar verandering in te brengen, zodat zij de lelijkste van het land wordt.

Sneeuwwatje wil graag mooi zijn, maar haar vader Koning Jakkes gruwelt hiervan. Verdrietig loopt ze weg, het diepe bos in, achter de Zwarte bergen. Zo belandt ze in het huisje van de 5 Erge, 5 macho’s die zichzelf heel wat vinden.

En prins Klapzoen loopt met zijn paard Bonfire door de bossen op zoek naar degene die de zwemvlies past..Met behulp van een banaan en een spiegel weet Griezelle Sneeuwwatje echter te vinden. Sneeuwwatje wacht een vreselijk lot.

Belandt de prins op zijn edele raspaard eindelijk in het juiste sprookje en kan hij Sneeuwwatje redden?

Begrijpt u het nog? Een doldwaze komedie met dramatische afloop?

Een voorstelling voor alle leeftijden.

De voorstelling begint om 14:00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar bij Kantoorboekhandel Peter Swaanen en de Gouden Carolus.